MILOJEVIĆ: Momci su muški odradili utakmicu

Autor:

Sport

21.08.2018

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski i austrijski prvaci odigrali su na "Marakani" meč bez golova, pa će u Salcburgu naredne srede krenuti "ispočetka".

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

- Gotovo je prvo poluvreme, znali smo šta nas čeka - rekao je posle utakmice za TV Arena sport trener Zvezde Vladan Milojević.

- Videli ste da je (Salcburg) teška ekipa za igru. Imali smo plan igre, momci su odradili muški, nije lako igrati po sparini i u ovakvom ambijentu bez navijača, ali mogu da kažem da sam zadovoljan.

Kako god da je bilo večeras rekao bih da je prvo poluvreme završeno. Idemo u Salcburg na drugih 90 minuta, gde očekujem veliku podršku navijača. Idemo da se borimo, kao i do sada", dodao je.


Upitan za ambijent i tišinu "zaključanog" stadiona, Milojević je rekao...

- Zbunjeni su bili igrači, važna je utakmica, veliki ulog, a opet igrate kao da je utakmica zatvorenog karaktera. U jednom trenutku čujete sami sebe i nije prijatno. Čuli smo naše navijače, to je bilo jako dobro i svaka čast, ali prosto završili smo utakmicu i kraj. Idemo da se odmorimo, čeka nas utakmica prvenstva u subotu i da se pripremimo dobro da idemo, da se borimo - ponovio je Zvezdin trener.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Dok je odgovarao na pitanje o debitantu Kafuu, šef struke crveno-belih delovao je zadovoljno.

- Prva utakmica, debitantska, zadovoljan sam, to je dobar i kvalitetan igrač. Nije lako igrati prvu utakmicu u Zvezdi posle dužeg perioda i to ovako važnu... Imamo poverenje, zadovoljan sam svim igračima - naglasio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading