Zbog Modrića trpi i Mijatović!

Autor:

Sport

21.08.2018

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon okončanja transfer sage oko Modrića bura se ne stišava. Tužbe sevaju na sve strane, a mogla bi da usledi nova i to vezana za legendu Partizana - Predraga Mijatovića.

RepublikaFoto: Starsport
Predrag Peđa Mijatović

Posle tužbe Reala upućene UEFA zbog slučaja "Modrić", situacija se nije smirila pa bi mogla uskoro da usledi nova, ovog puta u celu priču uključen je i nekadašnji fudbaler Partizana.

Prema informacijama koje je preneo radio “Kadena ser” legenda Reala iz Madrida Predrag Mijatović mogao bi da bude predmet tužbe jer je Modrića nudio Interu. Navodno je Inter bio spreman da ponudi šestogodišnji ugovor Hrvatu, koji bi u Milanu proveo čettiri godine, a onda poslednje dve u kineskom klubu Đangsu Saning.

Ipak, predsednik Reala Florentino Perez nije bio spreman da pusti jednog od najboljih igrača dok se ne aktivira otkupna klauzula od 750 miliona evra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading