Tomović je šampion, a Ronalda sram da bude!

Sport

21.08.2018

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampioni moraju da budu veliki ljudi da bismo ih tako nazivali! To je upravo dokazao srpski fudbaler Nenad Tomović (30), član Kjeva koji je prvi ukazao pomoć onesvešćenom golmanu i saigraču Stefanu Sorentinu (39).

PRVI PRITEKAO U POMOĆ: Nenad Tomović

Golman "letećih magaraca" je u prvom kolu Serije A protiv Juventusa zadobio slučajan udarac kolenom u glavu od Kristijana Ronalda i onesvestio se. I dok je Portugalac stajao sa strane kao da se ništa ne dešava, Tomović je pritrčao i ukazao mu prvu pomoć dok ga hitna nije prebacila u bolnicu. Sve to ceni Sorentinova supruga Sara Ruđeri, koja je pohvalila Tomovića, a zatim žestoko oplela po Ronaldu.

- Ako šampioni žele da ih zovemo šampionima, moraju prvo da budu ljudi. Izvinjavam se, ali ne mogu da poštujem ovog šampiona. Poštujem prave muškarce kao što je Tomović, koji je uradio sve što je mogao da pomogne mom mužu. Hvala onima koji imaju srce i humanost, a sram bilo one koji vređaju ili još gore - pogledaju, pa okrenu glavu - jasna je bila Sara.

PRAVIO SE LUD: Kristijano Ronaldo

Ronaldo se posle pobede nad Kjevom u gostima (3:2) izvinio Sorentinu.

- Poslao mi je poruku, bio je veoma zabrinut zbog onoga što se desilo, interesovalo ga je da li sam dobro. Hvala ti, legendo - rekao je Sorentino, koji je prošao sa slomljenim nosem, povređenim ramenom i kragnom oko vrata.

Tomović je prošle godine bio u Kjevu na pozajmici iz Fjorentine, a ove sezone je otkupljen.

Trenutak sudara

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading