POČEO SA TRENINZIMA: Bolt se sprema za Mančester junajted!

Autor:

Sport

21.08.2018

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni atletičar, Jusein Bolt odradio je prvi trening sa australijskim Central Koust Marinersima, klubom iz Gosforda u državi Novi Južni Vels.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bolt napreduje u fudbalskoj karijeri!

- Za mene je ovo kao staza. Prvi dan treninga je uvek najteži. Bilo je sve u redu, znam da će morati da prođe određeno vreme kako bih stvarno mogao da treniram na vrhunskom nivou- rekao je osmostruki olimpijski šampion.

- Ljudi će uvek govoriti ono što žele. Međutim, uvek sam im dokazivao da nisu u pravu. Ovo je samo još jedan takav momenat- rekao je najtrofejniji atletičar svih vremena.

Bolt je ranije trenirao sa fudbalerima Borusije Dortmund, a odigrao je i prijateljski meč za norveški Stremsgodset protiv juniorske selekcije Norveške.

- Ne postavljam sebi nikakve ciljeve. Ovo mi je prva šansa da treniram i dostignem nivo profesionalnog fudbalera, pa ne znam šta da očekujem. Ovde sam da poguram sebe, da učim. Imao sam ponuda iz Španije i Francuske ali bi mi bilo teže jer bih morao da učim i jezik- rekao je Bolt.

- Moj najveći san je da igram za Mančester junajted. Ne može postojati veći san od tog. Čak i da je samo jedna utakmica- rekao je Bolt.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading