MITAR SAMOKRITIČAN: Previše grešaka, biće bolje!

Autor:

Sport

19.08.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fulam je doživeo i drugi poraz od povratka u Premijer ligu, a bolji od njega bio je gradski rival sa 3:1. Srpski fudbaler je bio strelac jedinog gola za svoj tim u 52. minutu. Mitrović je bio samokritičan nakon poraza.

RepublikaFoto: twitter.com/FulhamFC
Aleksandar Mitrović

Fudbaler Fulama Aleksandar Mitrović rekao je posle poraza od Totenhema da njegov tim protiv najboljih ekipa ne sme da dozvoli toliki broj grešaka kao što je slučaj bio ove subote.

- Imali smo dobre trenutke tokom ove utakmice, stvarali smo šanse koje je trebalo da iskoristimo. Kada igrate sa najboljima ne možete sebi da dozvolite greške, a mi smo ih napravili mnogo. Razočarani smo, ali ćemo pokušati da se oporavimo za sledeću veliku utakmicu - naglasio je Mitrović.

Za Mitrovića je to bio prvi gol u Premijer ligi posle godinu dana, a prethodni je postigao u dresu Njukasla u pobedi nad Vest Hemom sa 3:0 prošle sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading