NOVI DARKO PANČEV: Makedonac stiže u Zvezdu?

Autor:

Sport

18.08.2018

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodnih nedelja spekuliše se ko bi mogao da bude novi napadač Crvene zvezde, potraga traje već duže vreme, ali bi uskoro mogla da se završi. Crveno-beli su navodno zainteresovani za kapitena Palerma - Iliju Nestorovskog.

RepublikaFoto: instagram.com/team_nestoro30
Ilija Nestorovski

Nakon što njegov klub nije uspeo da izbori plasman u viši rang, počele su glasine da bi jedan od najboljih igrača italijanskog kluba mogao da promeni sredinu. Poslednji u nizu kluba je i Crvena zvezda kojoj je preko potreban centarfor. Nakon mnogih imena, u poslednje vreme se može čuti i Ilija Nestorovski, reprezentativac Makedonije.

Pre nešto manje od godinu dana engleski premijerligaši su bili zainteresovani za potpis "novog Pančeva", a govorilo se o sumi od 20 miliona evra, koju Beograđani svakako ne bi mogli da izdvoje. U međuvremenu cifra je znatno pala, ali ostaje pitanje može li šampion Srbije ubediti Makedonca da stigne na stadion "Rajko Mitić". Nema sumnje da bi bio ogromno pojačanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading