Dalić: Žao mi je zbog Mandžukića

Autor:

Sport

15.08.2018

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Hrvatske se osipa... Selektor Zlatko Dalić baš je tužan zbog odlaska Marija Mandžukića u reprezentativnu penziju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Kada me Mario pozvao i obavestio o svojoj odluci, naravno da mi je bilo žao što neće nastaviti da igra za reprezentaciju. Ali, razumem i apsolutno poštujem njegovu odluku. Oprostio se u velikom stilu, s tri gola u nokaut fazi Svetskog prvenstva i tom srebrnom medaljom kao vrhuncem karijere - rekao je Dalić.

On je dodao da je saradnja uvek bila vrhunska.

- Vrhunski smo sarađivali ovih deset meseci od kada sam selektor i hvala mu na tome... Ne sumnjam da će, zajedno s Ćorlukom, ostati najvatreniji navijač Hrvatske, a želim mu svako dobro, puno uspeha i zdravlja u nastavku klupske karijere - zaključio je selektor.

Posle Ćorluke i Mandžukića oprostio se i golman Subašić i veliko je pitanje kako će reprezentacija Hrvatske izgledati u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading