SAVIĆ: Živimo jedni za druge! A prazna Marakana...

Autor:

Sport

14.08.2018

23:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvotimac Crvene zvezde, Vujadin Savić rekao je kako je Spartak iz Trnave najprljavija ekipa protiv koje je igrao. Sa puno entuzijazma je govorio o narednom izazovu, ali ostaje žal za praznim tribinama.

RepublikaFoto: instagram.com/savicvujadin
Savić i ekipa pred velikim izazovima!

Trener crveno-belih, Vladan Milojević je promešao karte pred meč sa Spartakom i dao priliku Veljku Simiću da zaigra u startnoj postavi pošto mu se nametnuo dobrim igrama u proteklim utakmicama.

- Potajno sam se nadao sa ću biti u startnoj postavi i hvala na podršci i poverenju treneru. Salcburg je jedan od najjačih rivala koji je mogao da nam zapadne, ali se ne predajemo- rekao je Simić.

RepublikaFoto: Starsport

Imali su crveno-beli problema pred revanš utakmicu, ali želja za pobedom je očigledno bila veća.

- Ponosan sam na sve momke. Ne znam da li je ovo ikome u generaciji pošlo za rukom da dve sezone za redom igraju Ligu Evrope. Četiri momka su igrala pod injekcijama i stisli smo zube- rekao je Savić.

Podsetio se meča u Beogradu u kome nisu uspeli da reše pitanje pobednika.
- U Beogadu nas je presekao gol Spartaka i onda onaj najgori mogući osećaj, ali ovde, večeras gol Spartaka nas nije presekao niti poremetio. Čuli smo još jaču podršku Delija i odmah posle, sa centra dali gol- nastavio je Savić.

Osvrnuo se na aktuelnu situaciju gde će zbog kazne UEFA morati bez podrške na Salcburg.

- Šteta što ćemo igrati bez Delija u Beogradu, ali ćemo imati ogromnu podršku u Austriji- rekao je Savić.
RepublikaFoto: Starsport

Ekipa Spartaka je poznata po čvrstoj odbrani, ali u duelu sa crveno-belima bilo je nekoliko žestokih prekršaja koji je trebalo da budu strože sankcionisani.
- Spartak je prljava i agresivna ekipa sklona provokacijama. Iskusni Bakoš je jako bezobrazno igrao i umalo da Radonjić dobije crveni karton u prvom meču- podsetio se prvotimac crveno-belih.

Ono što izdvaja ovu Zvezdinu generaciju od prethodnih je timski duh, sjajna atmosfera među igračima, ali veliki hendikep protiv austrijske ekipe biće odsustvo "Delija".

- Izgarali smo, stvarno sam ponosan na momke. Živimo jedni Za druge i vlada jedna bratska atmosfera među nama igračima. To je naša najveća pobeda. Probaćemo da u čudnoj atmosferi na praznoj Marakani izborimo aktivan rezulat za revanš u Austriji .Navikli smo prošle sezone da igramo ritam utorak odnosno sreda - vikend i nije nam to problem ni za ovu sezonu. Okrećemo se Napretku i onda Salcburgu- zaključio je Savić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading