KRAJ JEDNE ERE: Silva napušta reprezentaciju!

Autor:

Sport

13.08.2018

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon Andresa Inijeste još jedan osvajač Svetskog i Evropskog prvenstva sa reprezentacijom Španije odlučio je da se povuče iz selekcije "furije" - David Silva.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
David Silva

Fudlbaler Mančester sitija dugo je vagao, ali je se ipak odlučio na radikalan potez. Silva je tako stavio tačku na dugogodišnju reprezentativnu karijeru.

- Dugo sam razmišljao i na kraju odlučio da se povučem iz reprezentacije, što je jedna od najvežih odluka donetih u karijeri. Reprezentacija mi je omogućila da rastem i razvijam se kao fudbaler, ali i kao osoba. Zadovoljan sam svim postignutim. Ostvario sam snove zajedno sa timom koji će se uvek pamtiti. Na kraju mogu samo da se prisetim divnih trenutaka koji mi padaju na pamet, kao i ličnosti kakva je Luis Aragones, učitelj kog nikad neću zaboraviti - setio se David Silva.

Silva je za Španiju odigrao 125 utakmica i postigao 35 golova, a osvojio je i tri trofeja sa "furijom", Evropsko prvenstvo (2008. i 2012.), odnosno Svetsko (2010.)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading