RADNIČKI SLOMIO VOŽDOVAC: Nesrećni slučaj sa meča ostavio najveći PEČAT!

Autor:

Sport

10.08.2018

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Radničkog pobedili su Voždovac na domaćem terenu sa 1:0, u prvom meču 4. kola Superlige Srbije. Ovaj meč je nažalost, obeležila i teška povreda golmana domaćih Ivana Bulajića.

RepublikaFoto: Starsport
Radnički bolji od Beograđana!

U 9. minutu, Nikola Srećković je u punom trku natrčao na čuvara mreže Radničkog, i udario ga u glavu. Bulajić je nakon toga hitno prevežen u bolnicu.

RepublikaFoto: Starsport

Nišlije su bile bolje na ovom susretu, bili su konkretniji u napadu. U prvom poluvremenu nije bilo izglednih prilika za gol, ali je u nastavku meča viđen mnogo bolji fudbal, obe ekipe su nastavak odigrale maksimalno.

Jedini pogodak je postignut u 89. minutu, kada je mrežu golmana Kneževića zatresao Japanac Riota Noma, na asistenciju Lazara Ranđelovića.

Nakon ovog trijumfa Radnički se nalazi na drugom mestu na tabeli sa devet bodova koliko ima i vodeća Crvena zvezda, ali crveno-beli imaju meč manje, dok je Voždovac 11. sa tri osvojena boda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading