SAGA SE NASTAVLJA: Real Madrid tuži Inter zbog Modrića!

Autor:

Sport

07.08.2018

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Real Madrid tužiće Inter UEFA zbog kršenja finansijskog fer-pleja.

Modrić u žiži fudbalske javnosti!

Otišli su iz Real Madrida Kristijano Ronaldo, Zinedin Zidan, ali Perez neće dozvoliti da "kraljevski klub" napusti i najbolji igrač minulog Svetskog prvenstva.

Modrić, koji je od 2012. član Rela navodno želi da napusti "Santjago Bernabeu" u potrazi za većim izazovima, pošto je sa "kraljevskim klubom" sve osvojio.

Inter je po svaku cenu hteo da dovede Luku Modrića, ali kako je to sve teža opcija izgleda da su milanskom klubu odustali.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Ipak, Real Madrid ove "napade" na hrvatskog reprezentativca neće oprostiti tek tako lako pošto su se pojavile informacije da će "Kraljevski klub" tužiti "Neroazure"!

Prema navodima španskih medija Real će Inter prijaviti UEFA! Naime, Real smatra kako Inter krši pravila finansijskog fer pleja jer deo novca za dovođenje Modrića planira da dobije kroz sponzorske ugovore s kineskim Điangsu Suningom, odnosno svojim vlasnikom. Zbog toga ih kraljevski klub planira tužiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading