BESKONAČNA DRAMA - Milan odustao od Sergeja, Juventus još u igri

Autor:

Sport

07.08.2018

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić definitivno neće pojačati Milan ovog leta, iako se nedavno pojavila ta šokantna informacija u gotovo svim italijanskim medijima. Sa druge strane, prvak Juventus i dalje vodi mukotrpne pregovore sa čelnicima Lacija.

RepublikaFoto: instagram.com/sergej___21
Sergejeva sudbina i dalje u magli

Milan nije u mogućnosti da angažuje SMS-a zbog finansijskog fer-pleja UEFA, što je potvrdio i sportski direktor ovog kluba Leonardo.

- Zbog Finansijskog-fer pleja ne možemo da dovedemo vrhunskog vezistu. Ukoliko nađemo put, u okviru pravila onda ćemo pokušati da napravimo čudo i potpišemo igrača koji bi puno pomogao timu. Ipak, mislim da to nije realno - rekao je Leonardo, a prenose italijanski mediji.

Brazilac dodaje da ima veliku želju da Sergeja učini fudbalerom Milana.

- Milinković-Savić je san mnogih klubova. Nažalost, u ovom trenutku nije moguće da se nadamo igraču koji toliko košta. Pre godinu dana su me pitali koga Milan da dovede iz Serije A, ja sam izabrao njega. Sergej je moderan vezista, ali nije u našim finansiskim mogućnostima - kaže Leonardo.

Juventus, pak , nije odustao od dovođenja Sergeja Milinković-Savića i uzda se u dobre odnose portugalskog menadžera Žorža Mendeša sa prvim čovekom Lacija Klaudiom Lotitom.

Do sada je Lotito insistirao na transferu od najmanje 120 miliona, a Mendeš će pokušati da ga "smekša" kada se zatvori prelazni rok u Engleskoj za dva dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading