(VIDEO) Dalić na proslavi zločinačke akcije "Oluja"!

Autor:

Sport

04.08.2018

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić našao se u Kninu na proslavi 23-godišnjice zločinačke akcije "Oluja" izvršene nad srpskim stanovništvom u Kninu i okolini.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dalić se pojavio u Kninu

Dalić se pojavio u centru Knina, gde je izjavio da se zalaže za mir i zajedništvo, što bi trebalo da bude poruka upućena svima u Hrvatskoj.

- U zadnje vreme je Hrvatska pokazala da zna kako da uživa i slavi. Zajedništvo je najvažnije. Hrvatska je u poslednja dva meseca živela kao jedno. Ovoj zemlji trebaju poruke mira i to je ono ka čemu težim. Ovo je samo uživanje i igra, tako treba da posmatramo. Svi smo ovde pobednici - rekao je Dalić.

On je potom uživao u društvu navijača kojima je davao autograme, slikao se i potpisivao dresove, naravno, sve zbog istorijskog uspeha Hrvatske na nedavno završenom Mundijalu, koji je osvojila Francuska pobedivši "vatrene" u finalu sa 4:2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading