Trenerski debi engleske legende: KAO DA SMO UZELI LIGU ŠAMPIONA!

Autor:

Sport

04.08.2018

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji kapiten Čelsija Frenk Lampard imao je ovog vikenda trenerski debi na klupi Derbi Kauntija.

RepublikaFoto: twitter.com/King Abramovich
Lampard ima razloga za osmeh

Njegov tim je na otvaranju Čempionšipa slavio protiv Redinga na svom terenu 2:1, a odlučujući gol postigao je Tom Lorens u 94. minutu, kada su već svi mislili da će biti podele bodova.

Frenk Lampard je na klupi Derbija proslavio svoj prvi trijumf, a naravno radi se o čoveku koji dobro zna kako se osvajaju trofeji. Sa Čelsijem je kao igrač osvojio Premijer ligu, Ligu šampiona i Ligu Evrope između ostalog.

- Ova pobeda spada uz te najveće pobede u mojoj karijeri. Međutim ne želim da me ova pobeda ponese jer znam da neće biti ovako svake nedelje. Ali kada se radi  tom momentu bilo je fantastično. Naporno radiš cele nedelje, osećaš odgovornost prema timu koji si izveo na teren i na prvom meču imaš toliko sreće da sve ide tebi na ruku. Bilo je odlično - rekao je Frenk Lampard.

- Imali smo sreće na kraju, ali moraš da napraviš tu svoju sreću. Žao mi je menadžera Pola Klementa i Redinga jer nisu zaslužili da izgube - kaže Lampard.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading