Baloteli se vraća u Italiju?

Autor:

Sport

03.08.2018

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Nice Mario Baloteli verovatno će ovog leta promeniti sredinu. Za usluge reprezentativca Italije interesuju se mnogi evropski klubovi, ali je najkonkrentiji novi član Serije A - Parma!

RepublikaFoto: instagram.com/mb459
Mario Baloteli

Kako je i sam izjavio da želi da ovog leta promeni sredinu njegov menadžer Mino Rajola dao se na posao. Veliki je red za Balotelija u koji je među poslednjima stao Juventus kome je potreban napadač nakon odlaska Iguaina u Milan. Ipak, najbolje uslove kontroverznom Italijanu nudi, verovali ili ne, Parma!

Kako prenosi "Gazzetta dello Sport", Parma je čak spremna da mu ponudi i veću platu nego što ima u Nici. Danijele Fađiano, sportski direktor novog člana Serije A, se sastao sa agentom Minom Rajolom kako bi porazgovarali o potencijalnom transferu Italijana u klub koji će naredne sezone igrati u najjačoj italijanskoj ligi.

U dosadašnjoj karijeri pored Nice, Balotelije je branio boje Liverpula, Milana, Mančester sitija... Prethodne sezone na 38 mečeva za francuski klub postigao je čak 26 golova uz dve asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading