Zvezdina poslednja ponuda za Španca!

Autor:

Sport

02.08.2018

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli i dalje tragaju za rešenjem u napadu, a priča oko dolaska Španca Pedra Kondea izgleda još nije okončana.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezda žuri da nađe pojačanje

Zvezda mora da do ponedeljka uveče registruje nove fudbalere za 3. kolo kvalifikacija za LŠ, pa želi da već do vikenda angažuje pojačanje u ofanzivnoj liniji tima.

Srpski šampion je bio na korak od dogovora sa Pedrom Kondeom, ali se 30-godišnji Španac u poslednjem momentu predomislio i odlučio da stavi crveno-bele na "čekanje". Spekuliše se da ima ponudi Notingem Foresta i jednog kluba iz Saudijske Arabije.

Zvezda je rešila da pojača prvobitnu ponudu od 400.000 evra po sezoni, pa sada nudi Kondeu 480.000 evra, plus 100.000 za potpis i još 150.000 evra u slučaju da se srpski šampion domogne grupne faze Lige šampiona ove jeseni.

Međutim, i u slučaju da se Zvezda preseli u grupe Lige Evrope napadač PAS Janine bi na osnovu bonusa dobio 100.000 evropskih novčanica.

Crveno-beli su se prethodno dogovorili sa PAS Janinom, koja je pristala da proda napadača za 600.000 evra. Sada se na "Marakani" samo čeka odgovor Pedra Kondea.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading