Sevilja dreši kesu za Nemanju Radonjića!

Autor:

Sport

02.08.2018

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Radonjić trenutno je tražena roba u Evropi. Nakon odbijene ponude Štutgarta od osam miliona evra u trku za potpis srpskog ofanzivnog veziste uključila se španska Sevilja. Velikan sa sobom nosi kofer težak devet miliona evropskih novčanica!

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Nemanja Radonjić privukao ozbiljne "zverke"

Nakon sjajnih partija u kvalifikacijama za Ligu šampiona te tri gola na dva meča protiv Suduve mnogi evropski klubovi pokazali su određeno interesovanje za reprezentativca Srbije. Poslednji u nizu je Sevilja koja je poslala i prvu zvaničnu ponudu na adresu kluba iz Beograda, prenosi sajt specijalizovan za dešavana na transfer tržištu "Fichajes.com".

Nakon što je Zvezdan Terzić izjavio da je odbijena ponuda nemačkog Štutgarta u visini od osam miliona evra očigledno da su u Španiji to dobro slušali pa su povećali ponudu za ceo milion. Andalužani su "opipali puls" crveno-belima, a u Ljutice Bogdana su odlučni da Radonjića zadrže makar do kraja kvalifikacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading