DA LI JE OVO REALNO? Kada igra Srbija u košarci! DA!

Autor:

Sport

01.08.2018

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juniorska košarkaška reprezentacija Srbije savladala je Ukrajinu sa ubedljivih 121:49 u osmini finala Evropskog prvenstva koje se održava u Letoniji.

RepublikaFoto: fiba.com
Totalna dominacija!

Izabranici Aleksandra Bućana dominantno su započeli meč, pogađajući iz svih pozicija uz sjajnu odbranu, pa je prvi period završen sa plus devet poena (28:19), a dominantnost se nastavila i u drugoj četvrtini i u napadu i odbrani.

Ukrajinci su se mučili u trćeoj četvrtini, a Srbija je dostigla maksimalnu prednost 86:39, koju su održali do kraja utakmice i pobedili sa neverovatnih 121:49.

RepublikaFoto: fiba.com

U našoj reprezentaciji čak četvorica igrača su bila dvocifrena, a najefikasniji su bili Petrušev sa 25 poena kao i Paunović sa 23. Kod protivnika se istakao Orzul sa 15 poena.

Naredni protivnik naše reprezentacije biće pobednik meča Hrvatska - Nemačka koji se igra u sredu od 19 časova i 45 minuta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading