ĐURIĆ: PLAŠIM SE KATASTROFE!

Autor:

Sport

02.08.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji predsednik kluba iz Humske Dragan Đurić u razgovoru za Srpski telegraf poručuje da se plaši katastrofe u Litvaniji. Razlog je jednostavan, Partizan nema prepoznatljivu igru, a i kada pobeđuje, prolazi kroz porođajne muke. Baš takav je bio i susret protiv Trakaja u Beogradu, kada su Litvanci presudili sami sebi autogolom Januševskisa

RepublikaFoto: Starsport
Đurić o problemima u Partizanu!

Prosečan navijač Partizana sigurno strepi pred večerašnje (18.00, RTS 1) gostovanje crno-belih u Viljnusu, gde će ih dočekati Trakaj u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. 

SVE PRODAŠE

U međuvremenu, "parni valjak" je jedva slavio na gostovanju Dinamu iz Vranja (1:0), pa je jasno da nije reč o slučajnostima, nego o evidentnoj krizi igre.

- Plašim se da ne bude katastrofa u Litvaniji. Bila bi velika bruka da ne pobedimo Trakaj. Evidentno je da Partizan nema kvalitet. Ali kako i da ima kada ova uprava svakog igrača koji krene uzlaznom linijom proda. Trakaj je na nivou Dinama iz Vranja, ali mi smo jedva i njih pobedili. To su ekipe lošeg kvaliteta, ali problem je u Partizanu - rekao je Đurić za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: Starsport

Treneru crno-belih Miroslavu Đukiću ozbiljno se drma klupa.

- Đuku poštujem, ali očigledno se nije snašao u srpskom fudbalu. Ima i njegove krivice, ali najveću odgovornost snosi uprava. Njima je cilj da naprave probleme - dodao je najtrofejniji funkcioner crno-belih u novijoj istoriji.

Đurić se osvrnuo i na rad u komšiluku, na Marakani.

- Zvezda ima daleko bolji tim. Tamo ljudi rade strateški, kao što sam ja radio godinama u Humskoj. Gledaju u svoje dvorište i interes im je da na terenu imaju što bolje igrače. Zašto tako nije u Partizanu pitanje je za ovu upravu - zaključuje naš sagovornik.

ĐUKA: NA POBEDU

RepublikaFoto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

Đukić pred put u Vilnjus nije imao kud, nego da obeća pobedu jer mu i posao od toga zavisi.

- Idemo u Litvaniju s namerom da pobedimo. Nećemo braniti prednost, već ćemo od prvog minuta krenuti da i tamo pobedimo. Znamo da neće biti lako, ali smo spremni da prođemo dalje. Promena će sigurno biti, pošto igramo u ritmu nedelja-četvrtak, mora biti rotacija - izjavio je Đukić.

Lola kao maskota

Trener Partizana Miroslav Đukić u Litvaniju je poveo 20 fudbalera i Milana Lolu Smiljanića. Takvi naslovi izazvali su podsmeh čak i među "grobarima", koji tvrde da je Lola praktično maskota. Čak se i na zvaničnom sajtu Partizana Smiljanić našao u napomeni označenoj zvezdicom, u kojoj se tvrdi da na put ide kao moralna podrška ekipi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading