MURINJU ŠUT-KARTA!

Autor:

Sport

02.08.2018

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda nije najbolji, ali je svakako najkontroverzniji trener današnjice. Žore Murinjo (55) ne prestaje da puni novinske stupce u Engleskoj, a ovoga puta razlog je najdramatičniji do sada - svojim arogantnim izjavama i bahatim trošenjem para doveo je do toga da mu se klupa na Old trafordu i te kako drma! Tabloidi sa Ostrva već vide i naslednika - Zinedina Zidana (46)!

RepublikaFoto: AP/Tanjug/Tim Ireland
Murinjo pred otkazom!

"Crveni đavoli" su završili prethodnu sezonu sa čak 19 bodova iza gradskog rivala Sitija, koji je dominantno osvojio Premijer ligu. Razočaran tim neuspehom, Murinjo je tražio od čelnika kluba da mu obezbede još pet kvalitetnih pojačanja ovog leta. Od igrača koji mogu da ponesu taj epitet stigao je samo Brazilac Fred iz Šahtjora za 50 miliona evra. Rukovodeći ljudi posrnulog giganta smatraju da je u prethodnim prelaznim rokovima potrošeno suviše novca, a da su pravi rezultati izostali.

Portugalac je ušao i u klinč sa mnogim fudbalerima jer je tražio da se reprezentativci vrate što pre sa odmora kako bi mogao da ima što jači tim za start sezone sledećeg vikenda. To se ipak neće dogoditi jer se Pogba, Lindgard, Lukaku i ostale zvezde odmaraju na egzotičnim destinacijama.

ZIZU SPREMAN

RepublikaFoto: AP/Tanjug/Borja B Horas

Kao najbolje rešenje za Murinjovu zamenu odgovorni vide u popularnom Zizuu (46). Francuz se povukao sa klupe Reala nakon tri uzastopno osvojene Lige šampiona i od tada je bez angažmana. Iako se činilo da bi mogao da prihvati bogate ponude iz Azije, Francuz je odlučio da sačeka pravu ponudu, a teško da će odoleti izazovu Premijer lige.

MATIĆ: PROĐE LETO TRIDESETO!

RepublikaFoto: instagam.com/manchesterunited

Reprezentativac Srbije i zvezda Mančester junajteda Nemanja Matić proslavio je 30. rođendan. Sjajni vezista podelio je na Intagramu radost sa svojim pratiocima tako što je pevao poznati hit Novice Nedeljkovića "Prođe leto trideseto". Matić, kojem su engleski novinari dali nadimak Predator zbog beskompromisne borbe ne terenu, zbog povrede ne nastupa za Junajted na severnoameričkoj turneji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading