(VIDEO) "BOG" I "KRALJ" - Zlatan izazvao Lebrona u basketu!

Autor:

Sport

31.07.2018

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović, koji nastupa za Los Anđeles Galaksi, prokomentarisao je dolazak Lebrona Džejmsa u košarkaški klub iz "grada anđela", legendarne Lejkerse.

Ibra zove "kralja" na crtu

Šveđanin ja kazao da će gotovo sigurno upoznati američkog košarkaša.

- Naravno da ću ga gledati kako igra košarku. Ne znam da li ga zanima fudbal, iako je to sport koji je veći od košarke, uz svo dužno poštovanje. On je neverovatan sportista. Način na koji sve radi na terenu... I ja sam veliki, a krećem se kao mali nindža, što radi i on. Mislim da je to sjajno i inspirisao je time mnoge ljude. Sigurno je da ćemo gledati jedan drugoga - kazao je Ibrahimović.

Novinari američke televizije su mu prebacili da je nemoguće da nije znao da "Kralj" ima deo vlasništva nad Liverpulom, posle čega je usledio karakterističan odgovor.

- Znao sam, ali je to pogrešan klub!

A da li se Ibrahimović bavio nekim drugim sportom?

- Da, kao klinac sam se bavio mnogim sportovima. U svim sportovima sa loptom sam fenomenalan. Ako bih se takmičio u košarci, mogao bih da igram sa Lebronom - zaključio je Ibrahimović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading