"Liverpul će imati problema sa Šaćirijem!"

Autor:

Sport

31.07.2018

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džerdan Šaćiri počeo je karijeru u Liverpulu na bajkovit način, sjajnim golom u kontrolnom duelu sa Mančester junajtedom, postao miljenik navijača, zaradio pohvale menadžera Jirgena Klopa.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Šaćirijeva loša narav zna da ispliva

Sve izgleda savršeno za albanskog Švajcarca, ali Čarli Adam, njegov saigrač u Stouku i nekadašnji igrač "redsa", upozorava.

- Šaćiri je svetska klasa i zaslužio je da ode u Liverpul, ali postoji i druga strana - kazao je Adam.

On je naglasio da Šaćiri ponekad nije idealan saigrač.

- U finišu prošle sezone, kada smo se borili za opstanak, nigde ga nije bilo. Kao da je digao ruke, kao da mu je bilo svejedno. Moguće da je već znao za transfer, ali nije to bio dobar i pošten odnos prema klubu i ostalim igračima - rekao je Adam.

Problem u Liverpulu može da bude i minutaža...

- Ne verujem da će biti starter, došao je da rastereti Salaha. On, međutim, voli da je u centru pažnje, da igra velike utakmice, da se iskaže. Ako bude na klupi, plašim se da to neće prihvatiti tek tako i da bi Klop mogao da ima dosta problema da ga obuzda - rekao je Adam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading