Kante postaje najplaćeniji u istoriji Čelsija!

Autor:

Sport

31.07.2018

21:05 >> 14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski reprezentativac Ngolo Kante mogao bi da postane najplaćeniji igrač u istoriji Čelsija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kanteove partije cenjene u Engleskoj

Kante je pre nekoliko dana odbio da ode na razgovore sa čelnicima PSŽ-a, što je očigledno vrlo prijalo vlasniku Romanu Abramoviču, koji mu je spremio nestvaran ugovor, po kom bi zarađivao i 50 odsto više nego do sada.

Čelsi je za Kantea spremio vrtoglavih 325.000 evra sedmično, odnosno 16.900.000 evra godišnje! Ugovor na pet godina! Poređenja radi, on trenutno zarađuje 134.500 evropskih novčanica, što je bezmalo 7.000.000 evra. 

Navodno je sledeći korak uprave "plavaca" da i Edenu Azaru povećaju platu, a on bi bio još plaćeniji od Kante, pa bi sedmično imao zagarantovanih 340.000 evra!

"Plavci" su u blagoj panici, pošto pojačanja i dalje nema na vidiku. Izuzev Žoržinja, niko od traženih pojačanja nije doveden na "Stamford bridž". Čelsi je ostao bez potpisa Rusa Aleksandra Golovina, izvesno i Gonzala Iguaina i Matije Kaldare, a sada je navodno i Danijele Rugani daleko od Zapadnog Londona. Pitanje novog golmana još nije rešeno, mada ni Tibo Kurtoa još nije napustio Bridž, iako ima usmeni dogovor sa Realom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading