PADA SVETSKI REKORD: Megvajer postaje najskuplji štoper u istoriji

Autor:

Sport

31.07.2018

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Lester sitija Hari Megvajer nalazi se na korak do prelaska u Mančester junajted. Trener ekipe sa "Old Traforda" Žoze Murinjo navodno je obavestio čelne ljude u klubu da je štoper reprezentacije Engleske prioritet u ovom prelaznom roku. Kao eventualna opcija B pominje se igrač Barselone Džeri Mina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hari Megvajer na Svetskom prvenstvu u dresu Engleske

Defanzivac koji je na Svetskom prvenstvu mnogo puta skretao pažnju na sebe sjajnim partijama nalazi se pred transferom karijere. Strelac jednog pogotka za "Gordi albion" na Mundijalu u Rusiji i fudbaler Lestera blizu je prelaska u Mančester junajted. Murinjo je odlučan u nameri da dovede stamenog štopera u redove svoje ekipe, a ukoliko u tome ne uspe pokušaće da ubedi Kolumbijca Džerija Minu da zaduži opremu "crvenih đavola".

Lester je spreman da pusti jednog najboljih igrača, ali za njegovu slobodu traži čitavih 90 miliona evra. Ukoliko ta cifra bude zvanična Megvajer će postati najskuplji defanzivac u istoriji. Dosadašnji rekord drži Virdžil van Dajk transferom iz Sautemptona u Liverpul za nešto manje od 80 miliona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading