Crveno-beli omladinci četvrti na prestižnom turniru

Autor:

Sport

31.07.2018

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Omladinci Crvene zvezde završili su učešće na prestižnom turniru u Bazelu na četvrtom mestu.

RepublikaFoto: Starsport
Omladinci FK Crvena zvezda

U konkurenciji timova kakve su: Fulama, Notingem Foresta, Hamburga, Bajer Leverkuzena, Jang bojsa, Bazela i Japanse univerzitetske selekcije, može se reći da četvrto mesto i nije tako loše, posebno ako se zna da su crveno-beli grupnu fazu završili bez poraza. 

Plasman u polufinale obezbedili su pobedom nad Bazelom (1:0) i uz dva remija sa ekipama Fulama (1:1) i Hamburga (1:1).

Japanska univerzitetska selekcija, je nanela u polufinalu prvi poraz izabranicima Bratislava Živkovića čiji su puleni dve godine mlađi od tadašnjeg rivala koji je slavio 3:0.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

U meču za treće mesto Crvena zvezda je ponovo odmerila snage sa nemačkim Hamburgom, a i drugi međusobni duel dva tima na pomenutom turniru završen je rezultatom 1:1. Više sreće prilikom izvođenja penala imao je Hamburg pa je Zvezda završila na četvrtom mestu.

Omladinska selekcija Crvene zvezde pripreme za novu sezonu nastavlja u Beogradu, a tokom jeseni je čeka i učešće u Ligi šampiona za mlade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading