Zvezda otputovala u Litvaniju: Koncentrisano da završimo posao

Autor:

Sport

31.07.2018

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su u Litvaniju gde ih u sredu od 19.30 očekuje revanš meč kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Suduve. Iako su u prvom meču slavili 3:0, crveno-beli smatraju da posao nije završen i da do poslednjeg minuta moraju da budu koncentrisani da bi potvrdili plasman u nastavak kvalifikacija.

RepublikaFoto: Republika
Fudbaleri Zvezde

- Iako je bilo 3:0 u Beogradu, ne smemo da se opustimo. Maksimalno ozbiljno pristupamo utakmici. Za Marijampolj me vežu lepe uspomene. Na tom stadionu sam sa Omladinskom reprezentacijom Srbije postao prvak Evrope. Iz Beograda nosimo odličan rezultat i moramo da opravdamo ulogu favorita i pobedimo ovaj meč. Jednom smo se opekli, protiv Florijane, kada smo imali prednost od 3:0, ne smemo to sebi više da dozvolimo - istakao je Vujadin Savić, a potom "poentirao":

- Srećom naš stručni štab zna kako da nas motiviše za svaki meč. Drago mi je što nismo primili gol i nadam se da ćemo još dugo tako nastaviti. 

- Slagao bih kad bi vam rekao da nismo razmisljali o narednom protivniku, jer je žreb već bio, međutim trener nas je tako podesio da nam je uvek u glavi samo sledeći meč. Nismo još prošli, ali svejedno nam je ko će biti rival. Dok ne budemo zvanično prošli ne pričamo o sledećoj utakmici - završio je Vujadin Savić.

RepublikaFoto: Republika
FK Crvena zvezda

- Ne smemo sebi da dozvolimo da se opečemo zbog toga meču pristupamo ozbiljno - rekao je Dušan Jovančić

Upitan da prokomentariše meč, Legija - Trnava, fudbaler Zvezde je rekao:

- Tu još ništa nije gotovo, kao ni na našem meču. Ja verujem i da Legija može da preokrene, sve je moguće.

Često pitanje je zašto ne šutiras ka golu?

- Opredeljujem se da šutiram samo kad ne postoji drugo rešenje, ali moram priznati da sam i o tome počeo ozbiljno da razmišljam posle vaših sugestija.

Revanš meč 2. kola kvalifikacija za LŠ između Suduve i Crvene zvezde igra se u sredu od 19.30 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading