TOTENHEM ŽELI VEZISTU VALENSIJE: Kondogbija stiže u London da zameni Dembelea?

Autor:

Sport

30.07.2018

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Engleski premijerligaš želi da anagžuje Žofrija Konogbiju bez obzira na činjenicu da je Francuz pre samo dva meseca potpisao četvorogodišnji ugovor sa Valensijom

Foto: www.valenciafc.com
U maju je potpisao ugovor sa Valensijom, ali to ne smeta Totenhemu: Žofri Konogbija

Univerzalni fudbaler Valensije Žofri Konogbija (25) mogao bi da bude jedna od najvećih zvezda u ovom prelaznom roku. Francuski reprezentativac, koji je imao sjajnu sezonu Valensiji, velika je želja Totenhema. Engleski premijerligaš želi Konogbiju, jer smatra da bi bio idealna zamena za Belgijanca Musu Dembelea (31), koji će najverovatnije napustiti London. 

Francuz je jedan od retkih fudbalera koji može da sa podjednakim uspehom igra na više pozicija. Trenutno je defanzivni vezni, ali se odlično snalazi i kao centralni i levi bek. Potpisao je u maju ugovor sa Valensijom do 2022. godine, a za njegov transfer "slepi miševi" su platili milanskom Interu 30 miliona evra. Želeli su čelnici kluba sa "Mestalje" da zacementiraju Konogbiju u klubu tako što su odredili obeštećenje od čak 80 miliona evra. Totenhem je spreman da uđe u ozbiljne pregovore, ali sa jasnom namerom da spusti pomenuti iznos. Liverpul je takođe zainteresovan za bivšeg igrača Intera, Monaka, Sevilje i Lensa, ali je odustao zbog toga što nije spreman da plati novac koji traže Španci. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading