Predomislio se - Đukić vraća u tim otpisane igrače

Autor: Telegraf

Sport

29.07.2018

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Miroslav Đukić rešio je da u sastav vrati dvojicu fudbalera koji nisu isprva bili licencirani za takmičenje u Superligi, javlja "Telegraf".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ostojić ponovo u konkurenciji

Partizan je do sada licencirao 25 igrača (četiri golmana i 21 igrač) za domaće prvenstvo, a taj spisak “osvežen” je pred nedeljni duel sa Dinamom iz Vranja za defanzivce Bojana Ostojića i Slobodana Uroševića, saznaje "Telegraf".

Ostojić je ovog leta bio na pragu odlaska iz Partizana, ali od najavljenih transfera u Tursku, odnosno Kipar nije bilo ništa. Za Uroševića se spekulisalo da će biti poslat na pozajmicu, pošto je izgubio bitku za mesto u timu od mladog Zlatana Šehovića i do ove sezone standardnog Nemanje Miletića.

Po pravilima takmičenja u Superligi, svaki klub ima pravo da prijavi maksimalno 30 fudbalera na “A listu” tokom trajanja tekuće sezone. A, na “B listi” je spisak igrača neograničen, pod uslovom da na dan 1. januara nisu navršili 19 godina, u kalendarskoj godini u kojoj počinje takmičarska sezona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading