(VIDEO) ČUDO NEVIĐENO: Da li je ovo stadion, ili svemirski brod?

Autor:

Sport

29.07.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stadion Mercedes-Benz biće dom Atlanta Falkonsa iz NFL i Atlanta junajteda iz MLS lige, a izgradnja ovog velelepnog zdanja futurističkog izgleda koštala je čak 1,2 milijarde dolara.

RepublikaFoto: twitter.com/MercedesBenzStadium
Stadion koji će vam oduzeti dah

Unikatni pokretni krov, kojem je potrebno samo osam minuta da se otvori i ponovo zatvori, biće zvanično predstavljen navijačima ovog vikenda.

Stadion izgleda kao svemirski brod koji je sletio u centar grada, a zvanično otvaranje održalo se u avgustu prošle godine.

Međutim, usled određenih problema njegova upotreba je bila odložena do sada, kada će Falkonsi na otvorenom treningu ugostiti očekivanih 50.000 fanova, piše Klix.ba.

Kapacitet najmodernijeg stadiona poseduje opciju smanjivanja sa 83.000 na 42.000 gledalaca za manje događaje zahvaljujući pokretnim tribinama.

MLS tim Atlanta junajted je oborio 21-godišnji rekord ove sezone, kada su uspeli prodati 70.425 ulaznica prilikom njihove utakmice sa Orlando sitijem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading