Degenek: Samopouzdanje nam raste, lepo je kad ne primimo gol!

Autor:

Sport

28.07.2018

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štoper Crvene zvezde Miloš Degenek kaže da je zadovoljan dosadašnjim učinkom ekipe, ali i da veruje kako će i protiv Radničkog iz Niša u 2. kolu Superlige pružiti kvalitetnu partiju.

RepublikaFoto: Starsport
Degenek četiri meča nije kapitulirao sa Zvezdom

- Mislim da će biti jako teška utakmica, bez obzira na to što su fudbaleri Radničkog imali dug put u Izrael. Sigurno će njima trebati vremena da se oporave i da se pripreme za susret na "Marakani", ali oni su zaista odlična ekipa. Prošle sezone su odigrali izuzetno dobro, verujem da će nastaviti u istom ritmu. Mi se pripremamo, analiziramo ih i verujem da će se to videti po našoj igri na terenu, jer ćemo dati sve od sebe da ostvarimo pobedu - rekao je Degenek.

U prethodnoj utakmici crveno-beli su savladali Suduvu sa 3:0 i tako već posle prvog meča obezbedili prolaz u narednu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona.

- Mnogo nam za samopouzdanje znači što je naša prošla utakmica bila evropska pobeda, nismo primili gol, a postigli smo tri. Nadam se da ćemo da unesemo tu euforiju i pozotivnu energiju i u utakmicu u nedelju, da na krilima dobrog starta odigramo što bolje. Moraćemo da zaustavimo protivnika i da iskoristimo svaku šansu koja nam se pruži - istakao je reprezentativac Australije.

Degenek je posebno ponosan na činjenicu da crveno-beli nisu primili gol od početka nove sezone.

- Mnogo je lepo za mene kao za odbrambenog igrača, kao i za celu ekipu, kada izađeš sa terena, znaš da nisi primio nijedan gol i da si obavio svoj posao odlično. Daćemo svi sve od sebe i da sačuvamo nulu i da ostanu tri boda na "Marakani" - zaključio je Degenek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading