Leonardo se vraća u Evropu, ali ne u Partizan!

Autor:

Sport

28.07.2018

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac Leonardo je ostao u dobrom sećanju svim navijačima Partizana. Iako se pominjao njegov povratak u crno-bele redove iz Saudijske Arabije ovog leta, to je ipak ostala samo pusta želja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Leonardo ipak neće ponovo u crno-belo

Leonardo je proveo godinu dana u Saudijskoj Arabiji, ali nije uspeo da se u potpunosti adaptira na tamošnji specifičan sistem. Ostala mu je opcija na jednu dodatnu godinu ugovora i 2,2 miliona evra, ali će on ipak napustiti Arabiju i preseliti se u Francusku!

Više izvora iz Francuske javlja da je Leonardo obiljna opcija za Bordo koji je prodajama Malkoma u Barselone i Pabla u Krasnodar inkasirao 53.000.000 evra za nekoliko dana. I sada može da troši novac na pojačanja. Plan je da na Malkomovo mesto dođe zemljak Leonardo koji pride ne bi koštao mnogo jer je slobodan igrač.

Osim Bordoa, zainteresovan je i turski Trabzon, ali je Francuska daleko primamljivija Brazilcu, koji je i nakon odlaska iz Partizana mogao da zaduži dres Sent Etjena, ali se transfer na samom kraju izjalovio.

Pored Leonarda, Bordo radi na dovođenju meksičkog štopera Dijega Rejesa kojem je istekao ugovor sa Portom, a ponudio je i 11.000.000 evra Fluminenseu za talentovanog brazilskog napadača Pedra kojeg žele brojni evropski klubovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading