MUDRINSKI PRED NOVE IZAZOVE: Da se ponovi prošla sezona!

Autor: fkcukaricki.com

Sport

27.07.2018

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čukarički je na otvaranju sezone odigrao nerešeno protiv Zemuna na Banovom brdu (1:1), a u subotu (19 časova) Brđani će na prvo ovosezonsko gostovanje, igraće protiv Rada na Banjici. Jedan od aduta belo-crnih biće i centarfor Ognjen Mudrinski koji je govorio o očekivanjima za ovu sezonu i prisetio se minule.

RepublikaFoto: fkcukaricki.com
Mudrinski priželjkuje prošlu sezonu!

Ognjen Mudrinski se rado seća prošle sezone jer su trijumfovali u gostima, a nakon toga je nastupio pobedničkiu niz.

- Za nas je najbitnije da ostvarimo dobar rezultat, da pobedimo i sa Banjice donesemo tri boda. Ko će dati gol, to je zaista manje bitno. Taj meč protiv Rada od prošle sezone ne pamtim samo po golu za tri boda, već i po činjenici da smo zaređali sa pobedama posle Banjice. Sada imamo vrlo sličan raspored kao i tada, Mačva, pa Bačka, ne bi bilo loše da se sve ponovi.

Protiv Zemuna je rezultat bio nerešen, a kako je rekao mogao je procenat neiskorišćenih šansi da bude niži.

RepublikaFoto: Promo foto

- Zaista nismo loše igrali protiv Zemuna, stvorili smo veliki broj šansi i to veoma dobrih, eto i ja sam imao dve. U prvom poluvremenu sam šutirao glavom, da je njihov golman bio pola metra ulevo bio bi to prelep pogodak, ali jednostavno, bio je „na lopti“. U drugom poluvremenu sam bio u situaciji „jedan na jedan“ sa čuvarom mreže Zemunaca, probao sam da loptu pošaljem u dalji ugao, ali je protivnički štoper zatvorio leđa svom golmanu, dobro se kretao i spasao je pogodak. Da je ostalo 1:0, ili da smo dobili na primer 2:1, niko ne bi ni pominjao neiskorišćene prilike. Tek je početak sezone, a mi naš pristup nećemo menjati, u svaki meč ulazimo sa idejom da pobedimo. Naravno, odlična je stvar to što ulazimo u šanse, bio bi problem da nije tako. Bili smo dominantni protiv Zemuna, igra me raduje.

Ovo je njegova druga sezona u Čukaričkom. Prva je bila dobra, ali će je pamtiti i po povredi zgloba, zadobijenoj na utakmici u Humskoj protiv Partizana, posle starta Evertona Luiza.

- Meni je najbitnije da budem zdrav, pet meseci sam bio van terena. Vratio sam se, mogu normalno da treniram i igram utakmice. Nisam još na nivou na kojem sam bio pre povrede, treba mi vremena, potrebno je da se igrač opusti. Ali, sve će doći na svoje mesto.

RepublikaFoto: Starsport

Sledeći rival Čukaričkog je Rad, prvo gostovanje ove sezone, Mudrinski je prokomentarisao tim sa Banjice.

- Ne znam da li su uspeli da registruju sva pojačanja, došao im je i Kasalica, sa kojim se čujem često. Ne znam u kakvom su stanju, ko može da im igra, ali ne treba da se opterećujemo time. Svako ko izađe na teren iz ekipe Rada daće svoj maksimum, niko nam neće dozvoliti da dolazimo lako do bodova. Ne smemo da ih potcenimo, ne može niko lako da se dobije. Rad igra na svom stadionu, nadam se da će to biti otvorena utakmica, voleo bih da svaka ekipa igra tako protiv nas, na gol više, da i publika može da uživa u fudbalu. Zemun nas je čekao, i to poštujem, na kraju su uspeli da osvoje bod. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading