Liverpul pristao na pozajmicu Kardifu: Grujić sam odlučuje

Autor:

Sport

26.07.2018

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Marko Grujić u narednim danima odlučiće da li će i sledeće sezone igrati u Kardifu kao pozajmljeni fudbaler iz Liverpula, izjavio je menadžer velškog tima Nil Vornok.

Marko Grujić

Vornok je optimista da će bivši vezista Crvene zvezde ponovo doći u Kardif, kao u drugom delu prošle sezone kada je pomogao da se ekipa plasira u Premijer ligu.

- Razgovarao sam sa Grujićem juče, i dalje smo optimisti, ali znaćemo više u narednih nekoliko dana. Ako ne ostane u Liverpulu mislim da će doći kod nas, sve zavisi od pregovora. Siguran sam da će uskoro sve biti poznato - rekao je Vornok za BBC.

Vornok je rekao da će biti razočaran ako ne dovedu Grujića, ali i da imaju spremnu zamenu.


- To neće biti kraj sveta. Liverpul nam je jasno pokazao da želi da ga pusti na pozajmicu, tako da je odluka na igraču, ali imamo spremnu zamenu u slučaju negativnog odgovora - rekao je Vornok.

Ovaj 22-godišni fudbaler za Kardif je odigrao 14 utakmica i postigao jedan gol, a potom je uvršten na spisak reprezentacije Srbije za Mundijal u Rusiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading