KAPITEN SVETSKIH PRVAKA MENJA SREDINU: Real Madrid daje bogatsvo za Ljorisa

Autor:

Sport

25.07.2018

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Totenhema Ugo Ljoris bi za 67,5 miliona evra mogao da pređe u redove trostrukog uzastponog osvajača Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Posao oko dovođenja Tiba Kurtoe iz Čelsija i Davida de Hee iz Mančester junajteda je sve dalji od realizacije, tako da su čelnici Real Madrida odlučili da golmana potraže u Totenhemu. Prvi pik novog trenera "kraljevskog kluba" Hulena Lopetegija jeste Ugo Ljoris (31), čuvar mreže "mamuza". 

Mediji u Španiji prenose da Kostarikanac Kejlor Navas nije golman po ukusu Lopetegija, a da mu se kapiten Francuske savršeno uklapa u ideju o novom Real Madridu. Španski velikan će navodno morati da plati čak 67,5 miliona evra za golmana koji je predvodio "Trikolore" do titule šampiona sveta na nedavno završenom Mundijalu u Rusiiji.

Razlog za ovako visoko obeštećenje za Ljorisa leži u činjenici da on ima čvrst ugovor sa engleskim premijerligašem do 2022. godine i zbog toga će Madriđanii morati debelo da odreše kesu.

Ugo Ljoris je zabeležio 254 nastupa za Totenhem otkako je u leto 2012. doveden iz Olimpik Liona za 13,5 miliona evra. Francuz je posebno oduševio prethodne sezone kada je sa svojim klubom izborio remi na Santajo Bernabeu u grupnoj fazi Lige šampiona, da bi u Londonu i to na Vembliju Englezi slavili protiv, ispostaviće se budućeg prvaka kontineta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading