PARIŽANI U LOVU NA NEMCA: Boateng broji poslednje dane u Bajernu?

Autor:

Sport

25.07.2018

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Nemačke minhenski Bajern traži čak 60 miliona evra za Džeroma Boatenga, ali PSŽ za sada odbija da plati taj iznos.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Uskoro ide u "Grad svetlosti": Džerom Boateng

Pari Sen Žermen je krenuo u Minhen po Džeroma Boatenga (29). To potvrđuje i direktor Bajerna Karl Hajnc Rumenige. 

- Trenutno nema direktnih kontakata između klubova, ali postoje kontakti između njegovi menadžera i Pari Sen Žermena. Moraćemo da sačekamo i vidimo da li ćemo uspeti da pronađemo osnovu za transfer. Da vidimo da li ćemo moći da pronađemo obeštećenje koje bi bilo prihvatljivo za obe strane -iskren je Rumenige.

Nemački reprezentativac će sigurno postati "svetac" ukoliko šampion Francuske plati Bavarcima 60 miliona evra. Problem je u tome što u klubu iz Pariza smatraju da je to suviše visok iznos obeštećenja za tamnoputog centralnog beka.

Ono što je nesumnjivo tačno jeste da je Tomas Tuhel, novi trener PSŽ-a, već razgovarao sa Boatengom. Pojedini mediji čak pišu i da su imali razgovor licem u lice još pre početka Mundijala u Rusiji, na kojem je fudbaler rođen u Berlinu, ali poreklom iz Gane, nastupao za Nemačku. Tuhel odlično poznaje kvalitete Boatenga, jer je imao prilike da vodi Borusiju iz Dortmunda i Majnc protiv Bajerna, ali i Hamburga, Džeromovog nekadašnjeg kluba.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading