Zdjelar moli "grobare" za strpljenje: IMAJTE VERE, MLAD SMO TIM!

Autor:

Sport

24.07.2018

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezni fudbaler Partizana Saša Zdjelar zamolio je sve navijače da imaju strpljenja sa ovim timom i da će bolje igre doći vremenom.

RepublikaFoto: Starsport
Zdjelar: Velika očekivanja pred meč sa Trakaijem

Crno-beli su nakon laganog prolaska Rudara u Ligi Evrope doživeli poraz na startu Super lige od Radnika iz Surdulice, a u četvrtak ih očekuje novi izazov na evropskoj sceni protiv litvanskog Trakaija.

- Iznenađenja u fudbalu više nema, to je rečenica koja se sada stalno izgovara, ali je imala potvrdu i kroz početak kvalifikacija, ali i na završenom SP u Rusiji. Fudbalska tehnologija je mnogo napredovala ,sve je dostupno preko interneta, a mogućnosti za usavršavanja su mnoga. O ekipi Trakaja ne znamo mnogo, ali budući da su pobedili Irtiš koji je bio favorit, govori da ni u jednom trenutku nema potcenjivanja protivnika. Sigurno da je reč o o dobroj i organizovanoj ekipi o kojoj ćemo više saznati kroz analizu - rekao je Zdjelar za zvanični sajt. 

Partizan i Trakaj igraju u četvrtak od 20:30 na stadionu u Humskoj 1. 

- Očekivanja su velika kao i uvek kada igramo pred našim navijačima, jer smo svesni dresa koji nosimo, a i njihovih očekivanja od svakog igrača Partizana. Želeo bih da im poručim da budu stpljivi, imamo dobar tim, mlad tim. Imamo tri momka od 18 godina i za sve je potrebno vreme, pa i za njih. Uz to imamo dosta novi igrača što zahteva vreme da se ekipe uigra. Želim da ih pozovem da dođu u što većem broju, jer nam njihova podrška mnogo znači - dodao je Zdjelar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading