Mbape otpisao Mesija: Favoriti za "Zlatnu loptu" su Modrić, Ronaldo, Varan i ja!

Autor:

Sport

24.07.2018

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji mladi fudbaler Francuske Kilijan Mbape ne vidi Argentinca Lionela Mesija kao kandidata za osvajanje "Zlatne lopte" u ovoj godini.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mbape izbio u sam vrh svetskog fudbala

- Favoriti za osvajanje "Zlatne lopte"? Kristijano Ronaldo, Luka Modrić, Rafael Varan i ja - rekao je Mbape na pitanje o svojim favoritima za prestižno priznanje. 

Mbape je na Mundijalu postigao 4 gola, uz jedan u finalu protiv Hrvata, popeo se na krov sveta i bio jedan od najzapaženijih na čitavom turniru.

Luka Modrić je bio proglašen za najboljeg igrača Svetskog prvenstva, Ronaldo i Mesi su obojica okončali učešće u osmini finala sa svojim reprezentacijama, s tim što Ronaldu ide u prilog to što je u Rusiji 4 puta zatresao mrežu, a tokom sezone se popeo na krov Evrope sa Realom iz Madrida.

Mesi i Barselona su ispali u četvrtfinalu Lige šampiona od Rome posle istorijskog preokreta "Vučice". Možda najviše aduta da osvoji Zlatnu loptu stoga ima Modrić koji je osvojio i 'ušati' trofej sa Realom i igrao je u finalu Svetskog prvenstva sa Hrvatskom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading