EVERTON OBARA SOPSTVENI REKORD: Stiže Brazilac iz Votforda za 56.000.000 €

Autor:

Sport

23.07.2018

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rišarlison de Andrade na pragu je prelaska u Everton i to na insistiranje menadžera Marka Silve, sa kojim je već sarađivao.

Foto: Instagram/watfordfcofficial
Postaje sedmi najskuplji Braziilac ikada: Rišarlison de Andrade

Brazilski fudbaler Rišarlison de Andrade (21) nadomak je velikog transfera koji će Everton naterati da ponovo obori sopstveni rekord. Krilni napadač je velika želja mendažera "karamela" Marka Silve, koji ga je upravo doveo u Votford dok je bio trener tog kluba i pod čijim vođstvom je krilni napadač pružao najbolje partije. Britanski "Skaj sports" čak tvrdi da je klub sa Gudison parka spreman da plati neverovatnih 56 miliona evra za Rišarlisona. 

Votford će, ukoliko trasnfer mladog reprezentativca Brazila zaista bude realizovan u Everton, odlično finansijski proći, budući da su ga platili Fluminenseu u avgustu prošle godine 12,4 miliona evra. Rišarlison će postati najskupljii plaćeni igrač u istoriji Evertona, jer će nadmašiti iznos od 49,4 miliona evra koliko je platio Svonsiju za Islanđanina Gilfija Sigurdsona.

Engleski mediji navode da je ostalo još samo da Rišarlison prođe lekarske preglede, a ovim transferom postaće sedmi najskuplji Brazilac ikada. Ispred njega su samo Nejmar, Kutinjo, Kaka, Alison, Oskar i Fred.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading