Popović: Čast je nositi Zvezdin dres

Autor:

Sport

21.07.2018

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na otvaranju sezone u fudbalskoj Superligi protiv Dinama iz Vranja, Crvena zvezda je promovisala nekoliko novajlija, a među njima je bio i golman Zoran Popović.

RepublikaFoto: Starsport
Popović zadovoljan prvim nastupom u crveno-belom

On je istakao da se oseća privilegovanim što je deo Crvene zvezde.

- Velika mi je čast što sam deo Crvene zvezde. Utakmica sa Dinamom je za mene predstavljala veliko zadovoljstvo, privilegija je nositi crvo-beli dres. Nije bilo treme ni nervoze kod mene ni pre, a ni tokom utakmice. Imam dosta iskustva u domaćem fudbalu tako da sam bio uveren da ćemo danas zabeležiti pobedu. Ni u jednom trenutku nisam sumnjao ni u sebe ni u svoje saigrače - rekao je Popović.

Iskusni golman nije imao previše posla protiv Vranjanaca na svom zvaničnom debiju.

- Nekada je to olakšavajuća okolnost za golmana, manje je iskušenja, ali nije lako održavati koncentraciju na visokom nivou kada nemaš posla. Moraš pomno da pratiš igru u svakom trenutku, gde god lopta da se nalazi. Mogu da budem zadovoljan svojim debijem jer smo pobedili, odigrali smo dobru utakmicu i nismo primili gola. Drago mi je što se šef na delu uverio da može da računa na kombinovani sastav.

Popović je bio tek jedan od šestorice debitanata u crveno-belom dresu.

- Za sada sve funkcioniše odlično, mi novi igrači smo zaista odlično prihvaćeni. Svojim zalaganjem i radom trudimo se da opravdamo poverenje svih u klubu. Najbitnije je da svako od nas u svakom trenutku da sve od sebe za Zvezdu i neće biti problema - zaključio je Popović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading