Najnovije pojačanje Reala svesno svojih kvaliteta: IGRAM KAO NEJMAR, POREDE ME SA RONALDOM!

Autor:

Sport

21.07.2018

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac Vinisijus Žunior (18) je predstavljen u Realu kao velika nada ovog kluba, a on sam je svestan zbog čega je došao u Madrid i koji kvaliteti su ga preporučili za "kraljevski klub".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vinisijus ne želi da ostane skroman

Vinisijus se predstavio javnosti na stadionu "Santjago Bernabeu", gde je prisutne novinare i publike zabavljao žongliranjem lopte i raznim trikovima.

- Ovo je jedinstven osećaj. Nemam reči kojim bih mogao da objasnim, ali se zahvaljujem Bogu. Mislim da je moj stil igre sličan Nejmarovom, porede me s Ronaldom, ali kad bih postao kao bilo ko od njih bilo bi sjajno.

Mladi Brazilac je otkrio i jedan deo razgovora sa trenerom Đulijenom Lopetegijem.

- Trener mi uvek govori šta da radim i rekao mi je da ne mogu da driblam previše kada sam potreban u odbrani. Uvek moram da gledam da postignem pogodak - izjavio je Vinisijus.

Ovaj napadač je rođen 2000. godine, te je najskuplji igrač svoje generacije, a na sledećem mestu su Paulinjo i Sesenjon koji su plaćeni po 25 miliona evra, Real je na ovaj transfer čekao preko 450 dana, ali je od petka dobio novu uzdanicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading