Ko gubi ima pravo da se ljuti: LOVREN KRITIKOVAO FRANCUSKU TAKTIKU SA MUNDIJALA!

Autor:

Sport

19.07.2018

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski štoper Dejan Lovren izjavio je da Francuska nije bilo bolja u finalu od njegove ekipe, već da oni nisu ni igrali pravi fudbal.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lovren omalovažava francuski uspeh

Lovrenova je ocena da su "kockasti" pokazali celom svetu kako se igra lep fudbal, iako su doživeli poraz od 4:2 u finalnom susretu.

- Imali su svoju taktiku i to mora da se poštuje. Francuska je čekala šansu i bila produktivna, tako je igrala svaki meč. To što igraju nije fudbal, mi smo pokazali kako se igra sjajni fudbal - rekao je Lovren, a prenosi BBC.

Lovren je izjavio da penal u prvom poluvremenu za "trikolore" i nije morao da bude dosuđen.

- Francuska je bila favorit za osvajanje Svetskog prvenstva i na kraju ga osvojila. Međutim, niko ne razume pravila, Perišić nije mogao da reaguje u tom trenutku. VAR mora da se poboljša. Nekad je penal, a drugi put isto to nije. Mnogi kažu da nije bio penal za Francusku, ali sad nam ništa to ne znači - dodaje Lovren.

Pre Lovrena su i neki od fudbalera iz belgijske reprezentacije kritikovale pristup Francuza u polufinalnom meču u kom su slavili sa 1:0 pogotkom Samjuela Umtitija nakon prekida.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading