Ipak ništa od Partizana: Đurđević ide u komšiluk

Autor:

Sport

19.07.2018

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač Uroš Đurđević sasvim izvesno napušta Olimpijakos ovog leta, na njega više ne računaju u Pireju, a izgleda da bivši špic Partizana neće morati daleko da se seli.

RepublikaFoto: instagram.com/djuka32
Đurđević se seli na ostrvo

Kiparski mediji su već pustili informaciju prema kojoj će Đurđević da se preseli u APOEL, pa tako ne bi menjao grčko govorno područje. Pominjala se nekoliko puta, doduše stidljivo, mogućnost da se on vrati u Partizan. Međutim, Uroš nema nameru da se vraća tako brzo u srpski fudbal.

Kiparski i grčki klub su već počeli sa pregovorima, a nedostatak napadača koštao je APOEL eliminacije u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona od Suduve.

Do sutra će se najverovatnije znati definitivno da li će Đurđević krenuti put Nikozije jer APOEL sutra uveče mora da dostavi UEFA spisak igrača za drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Još uvek nije poznato ni da li će Kiprani pokušati srpskog napadača da dovedu na pozajmicu ili otkupe ugovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading