Grešnik hrvatske reprezentacije glavna tema nakon slavlja: DA LI NIKOLU KALINIĆA ČEKA MEDALJA?

Autor:

Sport

19.07.2018

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedno od pitanja koje je podelilo hrvatsku sportsku javnost jeste da li bi napadač fudbalske selekcije Nikola Kalinić trebalo da dobije medalju za osvojeno drugo mesto na šampionatu u Rusiji, pošto je nakon prvog meča u grupi sa Nigerijom udaljen iz tima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kalinić je bio standardan u kvalifikacijama za SP

U jednom emisji na hrvatskoj televiziji gostovali su čelnici Fudbalskog saveza Hrvatske koji su odgovarali na pitanja koja su interesovala tamošnju javnost. 

Teme su bile raznolike poput onih o rekostrukciji i podmlađivanju tima, ostanka selektora Zlatka Dalića na klupi, kvalifikacija za EP 2020. godine, ali i o medalji za Kalinića, kojeg je upravo selektor Dalić odstranio iz ekipe zbog nediscipline.

Odgovor na pitanje da li će Kalinić dobiti svoje odličje otkrio je Tomislav Pacak, PR Fudbalskog saveza Hrvatske.

- To da je proteran iz tima je malo prejaka reč, on je odlukom selektora ipak udaljen iz sastava i to se na kraju pokazalo kao dobra odluka. Što se tiče medalje, ono što ja znam, jeste da će Nikola Kalinić odlukom igrača i stručnog štaba takođe dobiti svoju medalju - kazao je Tomislav Pacak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading