Argentinac napravio šou u Belorusiji: DIJEGO BOG HAMEROM OSVOJIO BREST!

Autor:

Sport

18.07.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gde njegova noga kroči, šou je zagarantovan. Tako je bilo i kada je kao najbolji fudbaler planete zaluđivao rivale i fudbalske mase, a tako je i danas kada se Dijego Armando Maradona trudi da konstantno bude u centru pažnje.

Nezaboravan doček Maradone u Belorusiji

Legendarni Argentinac se ne zaustavlja od Mundijala, gde je energično pratio svoje "gaučose" do eliminacije u osmini finala, a sada je rešio da se otisne u funkcionerske vode. Postao je i zvanično predsednik Dinama iz Bresta, sa kojim je potpisao ugovor do 2021. godine. Njegov spektakularan dolazak izazvao je delirijum u Belorusiji. Dočekan je na aerodromu uz hleb i so, po starom slovenskom običaju, a potom je hamerom uleteo na stadion gde ga je dočekalo 24.000 gledalaca.

Popularni El Pibe odmah je ispalio da će predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko biti najveći navijač Dinama.

- Želim da se fotografišem s predsednikom Aleksandrom Lukašenkom. Nadam se da će u bliskoj budućnosti postati naš navijač. Verujte mi, bez problema bih mogao da živim u Belorusiji - izjavio je Maradona, koji se potom slikao s razdraganim navijačima.

Maradona: Predsednik Lukašenko će navijati za nas, želim fotografiju s njim

Računica kluba iz Bresta je jasna, takva fudbalska gromada može da stavi inače prosečni Dinamo na mapu Evrope.

- Imajući u vidu da će Dijego živeti u Brestu, verujem da će ljudi iz svih krajeva sveta dolaziti da gledaju naše utakmice - rekao je jedan od direktora kluba Viktor Radkov.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading