Ovaj igrač je branio Novaka, A ONDA PEVAO SA TOMPSONOM USTAŠKE PESME!

Autor:

Sport

17.07.2018

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetsko prvenstvo u fudbalu je završeno, a proustaški pevač Marko Perković Tompson je napravio skandal pevanjem nacionalističkih pesama na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Sa njim su uglas pevali i mnogobrojni fudbaleri "vatrenih".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rakitić sam sebi skočio u usta

Pojedini nemački mediji su uputili zamerku fudbaleru Ivanu Rakitiću, koji je tokom trajanja prvenstva branio Novaka Đokovića zbog izjave da će bodriti Hrvate u Rusiji, a onda pevao iz sve snage na bini sa Tompsonom neprikladne pesme.

U tekstu Berlinskog dnevnika se navodi da je Đoković tokom Mundijala isticao podršku reprezentaciji Hrvatske, a potom doživeo negativne komentare na taj stav.

Usred čitave gungule, pojavio se Rakitić koji je branio novog osvajača Vimbldona, a onda na proslavi povodom osvajanja drugog mesta na Svetskom prvenstvu, vikao za Marka Perkovića Tompsona da je "kralj" i zajedno sa njim slavio podvig na Mundijalu.

 

Stigo je kralj..!?? jedan jedini.!!! Idemo hrvatska ??

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on Jul 16, 2018 at 6:59am PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading