Bivši trener Zvezde zove špica Partizana?

Autor: Telegraf

Sport

17.07.2018

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Propao je transfer mladog napadača Partizana Đorđa Jovanovića ovog leta u Briž, ali će on izgleda na kraju završiti u Belgiji, javlja portal "Telegraf".

RepublikaFoto: instagram.com/jovanoviicdjordje
Jovanoviću ipak suđena Belgija

Za Jovanovića se interesuje drugi belgijski velikan Standard iz Liježa, kojeg sa klupe predvodi nekadašnji trener Crvene zvezde Rikardo Sa Pinto.

Ukoliko bi transfer bio priveden kraju na pravi način, a očekuje se da se to dogodi već početkom naredne sedmice, Standard bi crno-belima isplatio obeštećenje za Jovanovića, sa kojim bi bio potpisan višegodišnji ugovor, prenosi "Telegraf".

Ukoliko se ovo i ozvaniči, onda bi Jovanović bio prosleđen na pozajmicu u neki od manjih klubova iz Belgije, kako bi bio na oku čelnicima Standarda i tako stekao neophodno iskustvo za igranje u prvom timu kluba iz Liježa.

Nakon što se izjalovio transfer u Briž ranije tokom leta, Jovanović je pridodat spisku igrača za kvalifikacije u Ligi Evrope, ali je sva prilika da će Partizan iskoristiti priliku da zaradi neki novac prodajom mladog napadača, koji je od ranije nezadovoljan statusom i time što je uglavnom vreme provodio na klupi u prošloj sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading