Selektor Belgije: Azar bi se uklopio u svaki tim

Autor:

Sport

17.07.2018

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Belgije Roberto Martines rekao je danas da bi Eden Azar trebalo da razmisli o odlasku iz Čelsija, kako bi napredovao u karijeri.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Eden Azar

Azar je za reprezentaciju Belgije postigao tri gola i imao dve asistencije na Svetskom prvenstvu u Rusiji, na kome je ekipa zauzela treće mesto, što je njen najbolji rezultat u istoriji.

Azar je posle pobede protiv Engleske od 2:0 u meču za treće mesto, nagovestio odlazak iz Čelsija, a selektor misli da taj fudbaler ima kvalitet da igra za najbolje svetske ekipe.

Britanski mediji juče su preneli da je Azar tražio od uprave Čelsija da ga stavi na transfer listu.

- Sada bi moglo da bude najbolje vreme za Azara da proba nešto drugo. On je igrač koji ima potrebnu zrelost da bude vođa. Njegova igra zasniva se na velikom talentu. Azar bi mogao da predvodi novi projekat kluba bilo gde u svetu. On je na vrhuncu, uklopio bi se u svaki tim - rekao je Martines, preneo je Skaj.

Martines je naveo da bi bio vrlo iznenađen da Čelsi nije dobio nijednu ponudu za Azara.

"Igračima su potrebni novi izazovi i novi projekti. Možda je sada pravo vreme i za Čelsi i za Azara da se rastanu", dodao je Martines.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading