Kasiljas brani Hrvate: NE RAZUMEM VAR, PERIŠIĆ NIJE MOGAO DA SKLONI RUKU!

Autor:

Sport

16.07.2018

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati španski golman Iker Kasiljas izjavio je nakon finalne utakmice između Francuske i Hrvatske, da smatra da sudija nije trebalo da dosudi penal "trikolorima" pri rezultatu 1:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kasiljas smatra da su Hrvati oštećeni u finalu

Kasiljas smatra da sudije nije ni trebalo da gleda snimak, pošto Perišić prilikom igranja rukom nije to učinio sa namerom.

- Iskreno, ja korišćenje VAR tehologije ne razumem dobro. Francuska je dala gol iz slobodnog udarca kom je prethodio faul. I nikom ništa - napisao je Kasiljas koji je nekoliko godina igrao u Real Madridu sa Lukom Modrićem. 

Francuska je Hrvatsku pobedila 4:2 u finalu Mundijala i dok je prvi gol sam sebi dao Mario Mandžukić, drugi je postigao Antoan Grizman iz penala za 2:1. 

- Još jedna greška! Pa Perišić nije mogao nikako da skloni ruku. Matuidi je pokušao da udari loptu glavom, promašio je i ona je pogodila Perišića u ruku. Moje mišljenje je da to ne može da bude penal - rekao je svetski prvak iz 2010. godine. 

Posle penala Grizmana su usledili golovi Pogbe i Mbapea za 4:1, a poraz je Mandžukić do kraja uspeo samo da ublaži nakon velike greške golmana Francuske Uga Lorisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading