Srpski trener spremio Hrvate za veliko finale!

Autor:

Sport

16.07.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaleri ispali su još u grupnoj fazi sa Mundijala, ali je ipak jedan Srbin ostao u Rusiji.

Luka Modrić

U pitanju je Andreja Milutinović, kondicioni trener koji je nekada radio u Interu i oporavljao brojne fudbalske zvezde, pa tako i Hrvate pre finala sa Francuskom, saznaje Srpski telegraf. Mario Mandžukić i Luka Modrić tražili su još pre nekoliko utakmica da savez plati i omogući dolazak Milutinovića, ali kako je on radio sa Rusima, to nije bilo moguće, pa se naknadno priključio. I selektor Zlatko Dalić raspitivao se o kome se radi, a kada su ga najveće zvezde reprezentacije Hrvatske uverile u čudotvorne metode, odobrio je njegov dolazak.

Tokom karijere sarađivao je i sa Darijom Srnom, Đanluiđijem Bufonom, Andrejem Ševčenkom, Aleksandrom Kolarovim i mnogim drugima, a njegove magične moći oporavka možda je najbolje opisao Dušan Tadić.

- On je Leo Mesi u svom poslu, njemu mnogo dugujem. Kada su mi doktori iz Engleske prognozirali da ću pauzirati možda pet nedelja, odmah sam otišao u Beograd. Dva tretmana u danu, bol kakav je teško opisati, kažu da je u ravni porođajnih muka. Ja sam izdržao do kraja za razliku od Fernandinja iz Mančester sitija, koji je prekinuo na pola, kada mu se stanje poboljšalo za 50 odsto - ispričao je jednom prilikom Tadić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading