Juve predstavio štopera: Oduševljen Ronaldom, a evo na koga se ugleda

Autor:

Sport

13.07.2018

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juventus je pre godinu i po dana obezbedio potpis taletnovanog italijanskog štopera Matije Kaldare, koji je predstavljen u Torinu u senci najveće transfer bombe ovog leta, prelaska Krisitijana Ronalda u "staru damu".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Juventusa

Potpisao je 190cm visoki štoper tada ugovor sa "starom damom" na četiri i po godine, Atalanta je na ime transfera zaradila 15 miliona evra, a mogli bi na ime određenih bonusa da zarade još 10 miliona evra.

Kaldara je odmah i vraćen u Bergamo, na pozajmicu od godinu i po dana, a ovog leta, po isteku pomenute pozajmice, "Bjankoneri" su odlučili da priključe Kaldaru prvom timu.


Sada je mladi defanzivac i predstavljen u Torinu.

- Ovo je ogroman trenutak u mojoj karijeri. U velikom sam klubu i moram da dokažem da zaslužujem da budem ovde - izjavio je Kaldara na početku konferencije za novinare.


Dotakao se i transfera Kristijana Ronalda, koji će u ponedeljak postati njegov saigrač u Torinu, a otkrio je i da mu je dugogodišnji defanzivac "Stare dame" idol.

- Juventus je ostvario ogromnu stvar angažovanjem Kristijana i mislim da je entuzijazam kod navijača sjajan. Jedva čekam da zaigram sa njim.

- Zaista se ugledam na Kjelinija. To što ću ove sezone igrati pored njega je veliko dostignuće za mene. Veoma sam počastvovan i želim da naučim od njega koliko god je to moguće - dodao je mladi Italijan.


Kaldara će u Juventusu poneti dres sa brojem 13.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading